Beste Flairfan,

Het Flairforum is gesloten. Je kan alle discussies nog lezen, maar je kan er niet meer op reageren of zelf iets posten. We hebben dit besloten omdat er te veel misbruik gemaakt werd van ons forum. Niet fijn voor alle eerlijke bezoekers onder jullie, maar wel noodzakelijk. Onze excuses voor dit ongemak. Je kan nog altijd met ons meepraten via Facebook en Twitter.

Vriendelijke groeten van het Flairteam

Parenclub

Het is iets wat niemand weet, wat niemand mag weten, maar waar je wel mee zit. Heb jij een angstvallig bewaard geheim?

Re: Parenclub

Berichtdoor bunnylove4you » 27 jul 2011 09:59

Cleopatru, PM of mail me even, wil wat bespreken met je?

Cleopatru schreef:Na wat pieken van ups en downs, sta ik nog altijd op dezelfde plaats te trappelen... ik probeer er mij soms dan een tijdje bij neer te leggen dat mijn vriend niet naar een parenclub wil,en dat de sex minder is,en doe mijn best om er het beste van te maken, maar ik heb dan zo vele periodes da ik echt depri loop,omdat ik me niet kan uitleven. ik heb vroeger gewerkt als prostituee in een bar en massagesalon, en jullie vinden dat mss raar, maar ik mis da werk, de aandacht die je krijgt van die lieve mannen, die je thuis niet krijgt, natuurlijk zijn het niet allemaal knappe mannen,maar dat vond ik niet erg,wie lief was voor me, kreeg daar veel voor terug. ik had al eens gezegd tegen mijn vriend als er een einde zou komen aan onze relatie ik terug da werk zou willen doen, hij begrijpt da niet, en hij wil me niet delen. dus ik weet echt niet wat ik moet doen, deze stabiele relatie opgeven? en hopen een man te vinden die van me houd zoals ik ben. ik denk door da werk vroeger te doen dat ik niet meer in een normale relatie kan functioneren, dat mijn vriend te braaf is op da vlak. mijn vriendin bedriegt haar man ,omdat ze hem niet meer aantrekkelijk vind,maar da wil ik niet doen,maar ben bang als ik bij hem blijf ik me ooit eens niet meer zal kunnen bedwingen. ik mis enorm het heet en geil worden! mijn vriend rookt en ik wil hem bijna niet meer kussen, ik heb hem da gezegd en hij wil niet stoppen. ik heb geen zin meer om met hem sex te hebben. libido ligt terug in de vergeetput. ik ben 100% zeker als ik vandaag er een einde aan maak dat ik morgen terug da werk doe en alle weekends in parenclubs! ik verlang erzo naar! :cry: whoehoehoe!!!
Bezoek ons profiel op TeaZzze: Erotische lifestyle community.
bunnylove4you
 
Berichten: 137
Geregistreerd: 15 okt 2009 22:54

Re: Parenclub

Berichtdoor vanwesele » 22 jul 2011 06:44

Venus S schreef:moest je je werk hervatten, moet hij jou niet delen.
er is geen liefde tussen een prostituée en haar client,het gaat hier om het bevredigen van lusten.

Er is wel een verschil tussen prostitutie en het bevredigen van de eigen lusten.
Bevredigen van eigen lusten is een vrijblijvende zaak,daar ga je zover in als je zelf wil, ingeval van prostitutie moet je tegen betaling de lusten van de klant bevredigen en moet je mss minder leuke dingen doen.
vanwesele
 
Berichten: 1050
Geregistreerd: 17 jun 2009 12:19

Re: Parenclub

Berichtdoor Franz Ferdinand » 22 jul 2011 04:53

Venus S schreef:moest je je werk hervatten, moet hij jou niet delen.
er is geen liefde tussen een prostituée en haar client,het gaat hier om het bevredigen van lusten.


Aangezien mannen doorgaans een meer 'lichamelijke' kijk op zo een zaken hebben, vrees ik dat die uitleg niet zal volstaan.
Franz Ferdinand
 
Berichten: 3751
Geregistreerd: 27 maart 2008 21:22
Woonplaats: Leuven

Re: Parenclub

Berichtdoor vanwesele » 21 jul 2011 11:27

Waarom ga je dan niet alleen naar een Pr club Cleo?
vanwesele
 
Berichten: 1050
Geregistreerd: 17 jun 2009 12:19

Re: Parenclub

Berichtdoor Cleopatru » 20 jul 2011 11:17

Na wat pieken van ups en downs, sta ik nog altijd op dezelfde plaats te trappelen... ik probeer er mij soms dan een tijdje bij neer te leggen dat mijn vriend niet naar een parenclub wil,en dat de sex minder is,en doe mijn best om er het beste van te maken, maar ik heb dan zo vele periodes da ik echt depri loop,omdat ik me niet kan uitleven. ik heb vroeger gewerkt als prostituee in een bar en massagesalon, en jullie vinden dat mss raar, maar ik mis da werk, de aandacht die je krijgt van die lieve mannen, die je thuis niet krijgt, natuurlijk zijn het niet allemaal knappe mannen,maar dat vond ik niet erg,wie lief was voor me, kreeg daar veel voor terug. ik had al eens gezegd tegen mijn vriend als er een einde zou komen aan onze relatie ik terug da werk zou willen doen, hij begrijpt da niet, en hij wil me niet delen. dus ik weet echt niet wat ik moet doen, deze stabiele relatie opgeven? en hopen een man te vinden die van me houd zoals ik ben. ik denk door da werk vroeger te doen dat ik niet meer in een normale relatie kan functioneren, dat mijn vriend te braaf is op da vlak. mijn vriendin bedriegt haar man ,omdat ze hem niet meer aantrekkelijk vind,maar da wil ik niet doen,maar ben bang als ik bij hem blijf ik me ooit eens niet meer zal kunnen bedwingen. ik mis enorm het heet en geil worden! mijn vriend rookt en ik wil hem bijna niet meer kussen, ik heb hem da gezegd en hij wil niet stoppen. ik heb geen zin meer om met hem sex te hebben. libido ligt terug in de vergeetput. ik ben 100% zeker als ik vandaag er een einde aan maak dat ik morgen terug da werk doe en alle weekends in parenclubs! ik verlang erzo naar! :cry: whoehoehoe!!!
Cleopatru
 
Berichten: 69
Geregistreerd: 13 jan 2010 18:29

Re: Parenclub

Berichtdoor vanwesele » 12 jul 2011 10:31

BartDepauw schreef:Ik ben nog jong, ja, 43. :-)
Clubs waar meisjes aanwezig zijn, moet men die dan nog eens apart betalen?

Normaal gezien is dat een ALL-IN prijs. (Eten, drank en meisjes en als die er zijn)
Prijzen verschillen wel van club tot club, van dag tot dag en soms ook als het een themaavond is.

In de weekdagen betaal je minder (ong. 40-50€) in het weekend en/of op themaavonden tot 120€ als alleenstaande, voor koppels ligt de prijs lager en alleenstaande vrouwen kunnen meestal gratis binnen of betalen een symbolische som(5-15€).

Ideaal voor alleenstaande vrouwen, avondje uit, lekker gegeten, (te)veel drank en nog eens voldaan gevoel in de onderbuik en dat allemaal gratis.! Meer moet dat niet zijn. :mrgreen:

En zoals Venus S al zei, er is geen enkele garantie dat je seks zal hebben, alles kan...niets moet. Een ja is een ja, een neen is een neen. WIe zich daar niet kan aan kan houden zal rap op straat staan.
vanwesele
 
Berichten: 1050
Geregistreerd: 17 jun 2009 12:19

Re: Parenclub

Berichtdoor BartDepauw » 12 jul 2011 08:02

Ik ben nog jong, ja, 43. :-)
Clubs waar meisjes aanwezig zijn, moet men die dan nog eens apart betalen?
BartDepauw
 
Berichten: 8
Geregistreerd: 27 jun 2011 08:38

Re: Parenclub

Berichtdoor zotte_doos » 11 jul 2011 15:38

BartDepauw schreef:Ik lees hier dat ze een vrouw graag zien komen in een parenclub. Maar hoe zit dat met een man? Als ik naar zoeen club zou gaan, moet ik meer betalen (rond de 70euro) kan dat, en heb ik dan seks? Ik denk het niet of vergis ik mij daar in?

een man betaalt zoiezo meer dan een vrouw, en normaal gezien heb je wel seks ja, is dat niet dan is er iets mis met je misschien, maar over het algemeen zul je wel seks hebben daar
rip paps
zotte_doos
 
Berichten: 956
Geregistreerd: 16 maart 2010 18:42

Re: Parenclub

Berichtdoor BartDepauw » 11 jul 2011 15:32

Ik lees hier dat ze een vrouw graag zien komen in een parenclub. Maar hoe zit dat met een man? Als ik naar zoeen club zou gaan, moet ik meer betalen (rond de 70euro) kan dat, en heb ik dan seks? Ik denk het niet of vergis ik mij daar in?
BartDepauw
 
Berichten: 8
Geregistreerd: 27 jun 2011 08:38

Re: Parenclub

Berichtdoor vanwesele » 06 jul 2011 10:36

Venus S schreef:voilà vanwesele,als je als vrouw alleen gaat weten ze dat het is om te .... en niet om te kijken
k ga je de namen van die clubs mailen :D

Je weet me te bereiken! :mrgreen:
vanwesele
 
Berichten: 1050
Geregistreerd: 17 jun 2009 12:19

Re: Parenclub

Berichtdoor vanwesele » 05 jul 2011 10:00

Venus S schreef:sommige uitbaters komen zelf op de parking, ze zien de auto's toekomen via camera, en zeggen vlakaf eens uitgestapt ' de vrouw is een doener hoop ik '
zoals ik al zette in andere clubs laat men de niet doeners gedurende 2 avonden gerust, de 3e krijgen ze vriendelijk het verzoek om niet meer terug te komen.

Nog nooit mee gemaakt ma ik ga dan ook alleen.
Vrouwen alleen zien ze graag komen, ze weten sws dat die niet komen om een colaatje te drinken. :mrgreen:
vanwesele
 
Berichten: 1050
Geregistreerd: 17 jun 2009 12:19

Re: Parenclub

Berichtdoor Kimsie20 » 04 jul 2011 15:47

Venus S schreef:of men alleen met eigen partner ' neukt ' in parenclub nee.
in de meeste clubs verwacht men wat men noemt doeners.
de bedoeling is dat men met andere neukt, natuurlijk als de klik er is.

sommige uitbaters komen zelf op de parking, ze zien de auto's toekomen via camera, en zeggen vlakaf eens uitgestapt ' de vrouw is een doener hoop ik '
zoals ik al zette in andere clubs laat men de niet doeners gedurende 2 avonden gerust, de 3e krijgen ze vriendelijk het verzoek om niet meer terug te komen.

@kimsie
het is idd geil andere koppels zien ... maar dat is niet de bedoeling in een parenclub !


Waar kan je dan wel terecht? :| Of is er voor zoiets geen plaats? (enkel met partner dan :))
[b]Good Night, Good night! Parting is such sweet sorrow, that I shall say good night till it be morrow."[/b]
Kimsie20
 
Berichten: 15
Geregistreerd: 20 feb 2009 09:17

Re: Parenclub

Berichtdoor zotte_doos » 01 jul 2011 20:57

Kimsie20 schreef:
Dan ist goed.. want voor de echte ruil zijn we te jaloers 8) lol
Bang? waarom?? vind het wel kinky.. 's net als porno maar dan in't echt :) lol :D
Ik denk als je afspraken maakt op voorhand dat alles goed komt.. maar je moet met twee zijn..
mss toch nog s de discussie openen bij hem? :)


oh maar we hebben vandaag er 3uur gepraat, en hij wil nog steeds niet, vrijen lukte zelfs erjuist niet, langs zijn kant dan :?
rip paps
zotte_doos
 
Berichten: 956
Geregistreerd: 16 maart 2010 18:42

Re: Parenclub

Berichtdoor Kimsie20 » 01 jul 2011 19:23

zotte_doos schreef:
Kimsie20 schreef:Ben je verplicht om met een andere persoon seks te hebben? :!:
Of is het gewoon goed met je eigen partner.. :?:

xjes


eigen partner mag ook :wink:
wil langs de ene kant ook wel eens zo een clubke doen zenne maar ja nog wat bang :lol:
en de vriend wilt niet...weeral..


Dan ist goed.. want voor de echte ruil zijn we te jaloers 8) lol
Bang? waarom?? vind het wel kinky.. 's net als porno maar dan in't echt :) lol :D
Ik denk als je afspraken maakt op voorhand dat alles goed komt.. maar je moet met twee zijn..
mss toch nog s de discussie openen bij hem? :)
[b]Good Night, Good night! Parting is such sweet sorrow, that I shall say good night till it be morrow."[/b]
Kimsie20
 
Berichten: 15
Geregistreerd: 20 feb 2009 09:17

Re: Parenclub

Berichtdoor zotte_doos » 01 jul 2011 15:54

Kimsie20 schreef:Ben je verplicht om met een andere persoon seks te hebben? :!:
Of is het gewoon goed met je eigen partner.. :?:

xjes


eigen partner mag ook :wink:
wil langs de ene kant ook wel eens zo een clubke doen zenne maar ja nog wat bang :lol:
en de vriend wilt niet...weeral..
rip paps
zotte_doos
 
Berichten: 956
Geregistreerd: 16 maart 2010 18:42

Volgende

Keer terug naar Taboe

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast
cron